Attack from Mars

Valmistaja: Bally
Valmistusvuosi: 1995
GC: 65.683.229.430
Hankittu: 4/2008

Yksi suurimmista flipperiharrastukseen liittyvistä haaveistani toteutui eräänä huhtikuisena sunnuntaina, kun kämppääni ilmestyi Attack from Mars. AFM oli aikoinaan juuri se kone, jota tuli viikosta toiseen hakattua suurena haaveena päästä vielä jonain päivänä sääntösetissä Universumin hallitsijaksi. (Tämä haave toteutui ensimmäisen kerran useita vuosia sitten Linnanmäen pelihallissa)

Hankintana AFM on aiempiin koneisiini verrattuna aivan toisenlainen. Aiemmista koneistani en ole tiennyt juuri mitään ennen hankintaa, ja sääntösettiin tutustuminen on tapahtunut koneen ensimmäisinä omistamisviikkoina. AFM taas on yksi parhaiten tuntemiani koneita, ja itse asiassa tämä yksilö tuli omistukseeni jo valmiiksi omalla GC-tuloksellani varustettuna.

Suurin osa hankkimistani koneistani on tarvinnut hankintahetkellä vähintään kohtuullisen puhdistus- ja kunnostusurakan kunnon pelinautintoon pääsemiseksi, kun taas tämä AFM oli hankintahetkellä todella siistissä kunnossa, eikä edes kumien vaihtoa tarvinnut ajatella. Mainitsemani seikat huomioon ottaen ei liene ihme, että kone oli myös hankintahinnaltaan aivan eri luokkaa aiempien omistamieni koneiden kanssa.