White Water

Valmistaja: Williams
Valmistusvuosi: 1993
GC: 1.685.497.100
Hankittu: 12/2007
Luovuttu: 4/2008

En varsinaisesti omistanut kyseistä White Wateria, vaan kone kävi kämpälläni kunnostuksessa ja pelauksessa ennen uuden omistajansa kokoelmaan matkaamista. Ehdin kuitenkin tutustua peliin varsin perinpohjaisesti koneen hallussaoloaikanani.

White Water on todella näyttävä peli monikerroksisen pelikentän, läpinäkyvien ramppien ja koristebouldereiden takia. Toisaalta kone on todellinen pelaajan peli: vaikka ensisilmäkyksellä näyttää, ettei koneen pelikenttä tarjoa juurikaan lyöntivaihtoehtoja, kone kätkee sisäänsä todella vaativan ja varsin monipuolisen sääntösetin.

Maksimaalista tulosta havittelevalle pelaajalle kone on varsin mielenkiintoinen. Pelissä on mahdollista käynnistää puolen minuutin 5x playfield -moodi, joka nimensä mukaisesti viisinkertaistaa pelikentän kaikki pisteet moodin ajaksi. Tämän lisäksi pelissä on multiball-moodi, jonka alussa suoritettavat kolme peräkkäistä vesiputousramppilyöntiä määräävät, keräätkö monipallopelin ajan yksin-, kaksin- vai kolminkertaisia jackpotteja. Koneessa ei varsinaisesti ole mitään suurta ja mahtavaa wizard moodia, mutta pelissä tavoiteltava 200 miljoonan Vacation Jackpot -palkinto ajaa varsin hyvin saman asian. Kaiken lisäksi Vacation Jackpotin saavuttaminen aiheuttaa mielestäni yhden flipperihistorian komeimmista ääni- ja valoefekteistä!